Noutăţi

WORKSHOP CU TEMA: STOP CONFLICTELOR!

poza conflictDoamna Gabriela CHIRIAC, Coach certificat Noble Manhattan, UK; Formator certificat CNFPA; Facilitator programe Speaker Elite & Persuasion EliteFocus Elite si Speakers MAstery Bootcamp marca Andy Szekely, vă invită sâmbătă, 17 februarie, în intervalul orar 10.00- 18.00, Clubul Seniorilor, Universitatea ,,Danubius,, la un workshop de o zi în cadrul căruia, potrivit declarației domniei sale: ”vom avea ocazia,  împreună, să explorăm și să facem cunoștință cu tipurile de personalități umane, tipuri de comportamente, jocurile psihologice si cum sa le gestionăm”.

Participanții vor avea ocazia de a descoperi cum să evite stresul în discuțiile cu ceilalți, pierderea contractelor sau clienților din cauza nedepistării canalului de comunicare potrivit, îmbolnăvirea cauzată de frustrări, consumul de energie, timp și bani în parteneriate neprofitabile, scăderea stimei de sine.

Amfitrionul acestui eveniment, doamna Gabriela CHIRIAC, propune participanților o zi în care vor descoperi starea de bine, liniștea, bucuria de a discuta, de a deveni cel mai bun negociator.

Taxa de participare este de 470 lei/ persoană (inclusiv bonusuri - o sesiune de coaching de 30 de minute în luna martie-aprilie).

! O carte cadou scrisă de către Gabriela CHIRIAC - Cele 9 învățături pe drumul spre obiectiv!


! Înscrierea într-o comunitate de dezvoltare personal!


10 % reducere la orice curs creat de care Gabriela CHIRIAC on-line sau off-line în anul 2018


IMPORTANT!

LICEENII AU PARTICIPARE GRATUITĂ!

STUDENȚII POT PARTICIPA CU UN TARIF DE 50 LEI/PERSOANĂ FĂRĂ SĂ BENEFICIEZE DE BONUSURI.

ANGAJATII UNIVERSITATII ,,DANUBIUS,, POT PARTICIPA GRATUIT!!!

 

Inscrieri - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4QtW2uGG253L_9kz1W4nxRsGgWCXsTtcI7QIC3X872EAyDA/viewform

 

Pentru detalii, contctați: 0756 707965 sau mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus