Noutăţi

Studenții danubieni sunt HAPPY!

 

Universitatea lor apare în videoclipul WE ARE HAPPY IN GALAŢI!

Microbul fericirii a cuprins întreg mapamondul. Acest virus a plecat, se pare, din Paris. Acolo oamenii nu şi-au mai putut stăpâni fericirea şi au lăsat-o să devină vedetă într-un videoclip care a inspirat rapid japonezii, ruşii,  americanii etc.

Fericirea internatională este surprinsă în videoclipuri realizate în diferite colţuri ale lumii care au în comun celebrul cântec Happy a lui Pharrell Williams.

Filmările pentru WE ARE HAPPY IN GALAŢI sunt gata,  videoclipul fiind lansat acum cateva ore.. Promotorii locali,  Alex CâRLAN, absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii « Danubius » şi Cosmin FILER, absolvent al Universităţii « Dunărea de Jos »  au fost zilele trecute pe terasa Universităţii “Danubius » pentru a imortaliza cadre potrivite perfect versului: Pentru că sunt fericit! Bate din palme dacă te simţi ca o casă fără acoperiş!

Noi, tinerii, ne dorim o schimbare în orasul Galaţi. Suntem constienţi de faptul că aceasta nu poate veni decât atunci când creativitatea, voinţa şi iniţiativa se concretizează în acţiuni mai mici sau mari menite să aducă un plus de culoare oraşului. Cum fericirea este ca un bumerang, nouă, gălăţenilor, nu ne-a rămas decât să ne alăturăm “fenomenului Happy” ce a cuprins peste 55 de ţări şi a adus sute de zâmbete în toate culturile lumii.Am filmat 5 zile, cu peste 40 de oameni ferciţi, în diverse locaţii din oras . Totul a fost minunat şi ne dorim ca rezultatul final să fie peste măsura aşteptărilor. Speram că prin această iniţiativă să promovam oraşul atât la nivel naţional cât şi internaţional şi să determinăm pe viitor implicarea oamenilor în cât mai multe proiecte sociale în Galaţi”.

Suntem fericiţi că ne putem alătura acestei iniţiative mondiale! A declarat Andra Mihaela COSTACHE, studenta danubiană expertă în acte de fericire profesională, reflectate mai ales de proiectele creative pe care le-a iniţiat în cadrul ELSA Galaţi http://media.univ-danubius.ro/news/2013/03/29/studenta-danubiana-managerul-celui-mai-bun-proiect-elsa.

FELICITĂRI !

Şef Birou Relatii Publice,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus