Noutăţi

REUNIUNEA RECTORILOR DE LA ALBA IULIA

 

Finanţarea universităţilor pe masa discuţiilor dintre rectori şi ministrul delegatMihnea COSTOIU

Coordonatorul Comisiei de probleme sociale si relatia cu sindicatele a Consiliului Naţional al Rectorilor (CNR), Andy PUŞCĂ, Rector al Universităţii “Danubius” din Galaţi, a fost prezent la reuniunea CNR care a avut loc  la Alba Iulia, vineri, 15 martie.

În prim- planul  dezbaterilor acestei întâlniri au fost subiecte care au abordat noua metodologie de finanţare a universităţilor, precum şi modul de organizare şi structurare a acestora în perioada următoare, ministrul delegat  pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea COSTOIU, declarându-se mulţumit de rezultatele discuţiilor cu membrii CNR: „am făcut paşi extrem de concreţi privind noua metodologie de finanţare a universităţilor, împreună cu rectorii. A fost o discuţie extrem de bună, foarte concretă, pe indicatori, urmărind ţintele pe care România le are în perioada următoare”.

La evenimentul de la Alba Iulia a participat şi doamna Ecaterina ANDRONESCU, Preşedinte de onoare al CNR dar şi Preşedinte al Comisiei de învăţământ a Senatului, domnia sa primind, cu această ocazie,  Titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universităţii „1 Decembrie 1918”.

Şef Birou Relaţii Publice,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus