Noutăţi

PROTECTIA JURIDICA A DATELOR CU CARACTER PERSONAL - ABSOLVIREA PRIMULUI CURS AL PROGRAMULUI POSTUNIVERSITAR

poza datePrima serie a programului postuniversitar Protectia Juridica a Datelor cu Caracter Personal a sustinut examenul de certificare.


O adevarata sarbatoare care a reunit idei academice cu solutii practice, un bilant al rezultatelor teoretice si practice ale unor controversate aspecte din practica specialistilor si viitorilor specialisti in domeniul protectiei datelor cu caracter personal din diferite domenii de activitate (avocati, farmacisti, companii de constructii, firme de consultanta etc.).


Examenul de certificare a competentelor dobandite in urma parcurgerii celor 184 de ore de curs Protectia Juridica a Datelor cu Caracater Personal a fost prilejul expunerii unor aspecte deosebit de importante pentru practica operatorilor de date cu caracter personal dar si pentru drepturile persoanei vizate, pornind de la la numirea responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal, principiile GDPR, contractele specifice protectiei datelor cu caracter personal si pana la drepturile consumatorilor in comertul online.

Felicitam absolventii acestui curs si anuntam deschiderea inscrierilor la urmatorul curs postuniversitar Protectia Juridica a Datelor cu Caracter Personal.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus