Noutăţi

PROF. STEVE O. MICHAEL ȘI MANAGERII UNIVERSITĂȚII ”DANUBIUS” , ÎNTÂLNIRE DE LUCRU PENTRU ELABORAREA PLANULUI STRATEGIC

STEVE CURS copy copy 

Rolul universităților în societate este foarte important, acestea generând și transmitând cunoaștere viitoarelor generații. Pentru îndeplinirea acestei misiuni, universitățile trebuie să fie pregătite pentru o constantă transformare, ceea ce implică un plan strategic de calitate.

 

Acesta a fost contextul care a reunit managerii Universității ”Danubius” la o ședință extraordinară condusă de către Prof. Steve O. MICHAEL, membru al Consiliului de Administrație al acestei instituții de învățământ superior, Vicepreședinte Executiv pentru afaceri academice și Prorector al Universității de Medicină și Științe Charles R. Drew – California, USA.

STEVE 1

În plin proces de elaborare a planului strategic pentru perioada 2020- 2024, managerii Universității ”Danubius”, sub coordonarea Rectorului Conf. univ. dr. Andy PUȘCĂ,  au dezbătut impreună cu Prof. Steve O. MICHAEL elementele- cheie ale unui plan strategic palpabil, ancorat profilului studenților, cerințelor pieței muncii, un plan care să conducă la atingerea unor rezultate eficiente pentru întreaga comunitate.

STEVE 2

Domnia sa a subliniat, pornind de la modelul planului strategic al Universității de Medicină și Științe Charles R. Drew – California, USA, aspecte de interes pe care le consideră prioritare în elaborarea unui asemenea plan cu implicații asupra întregii comunități: oamenii implicați în procesul de elaborare, viziunea, misiunea și valorile universității, nevoile angajatorilor, cerințele studenților etc.

STEVE 12

STEVE 3

Până în anul 2030, Universitatea ” Danubius” și-a propus să fie recunoscută în spațiul dintre Marea Neagră și Marea Baltică ca o universitate internațională de excelență, un mediu deschis și stimulativ pentru dezvoltarea personală și antreprenorială, precum și pentru schimbul constant de idei și valori.Această Universitate va reuși să întrețină excelența doar prin implicarea în acest proces strategic deliberativ a tuturor membrilor săi care trebuie să împărtășească aceeași viziune.” Prof. Steve O. MICHAEL.

STEVE 11

Purtător de cuvânt- Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus