Noutăţi

PREMIUL DE EXCELENȚĂ PENTRU PROGRAMUL DE PROMOVARE ȘI RECRUTARE A VIITORILOR STUDENȚI

Al doilea an consecutiv, Universitatea « Danubius » a urcat pe podiumul excelenţei în educaţie la  Gala Premiilor EduManager.ro, eveniment organizat de Oameni şi Companii şi portalul naţional EduManager.ro, sub partronajul Ministerului Educaţiei Naţionale.


Premiul de Excelenţă pentru Programul de Promovare şi Recrutare a Viitorilor Studenţi a fost înmânat domnului Rector al Universităţii « Danubius », Conf. univ. dr. Andy PUŞCĂ, de către ministrul Educaţiei Naţionale, Remus PRICOPIE, în prezenţa a peste 150 de persoane, reprezentanţi ai învăţământului superior, ai învăţământului preuniversitar, lideri ai organizaţiilor neguvernamentale din domeniu educaţiei şi ai mediului de afaceri.

Argumentarea voturilor exprimate de vizitatorii portalului EduManager.ro la categoria Programe de promovare şi recrutare a viitorilor studenţi, s-a bazat,în majoritatea cazurilor,  pe menţionarea unuia dintre cele mai complexe proiecte de promovare şi recrutare a viitorilor studenţi derulate de această Universitate : Caravana « Danubius « . De 7 ani, Universitatea « Danubius » este prezentă în faţa a mii de liceeni , în peste 10 oraşe din România (Galaţi, Brăila, Focşani, Tulcea, Buzău, Râmnicu Sărat, Constanţa, Tecuci, Bârlad, Botoşani, Suceava, Gura Humorului, Roman), prezentând oportunităţile oferite de programele de studii de licenţă, oportunităţi racordate realităţii pieţei muncii din România.

Coordonatorul acestui proiect, Lect. univ. dr. Ana Alina IONESCU DUMITRACHE, a considerat că, pentru a capta atenţia tinerilor liceeni, nu este suficient să se prezinte în faţa acestora doar profesori universitari, ci  este nevoie de exemple şi de o comunicare interactivă.  Studenţii sunt singurii în măsură să le vorbească liceenilor despre ce înseamnă viaţa de student danubian, despre facilităţile de care beneficiază în această calitate, despre relaţia profesor- student, despre bursele de merit şi de excelenţă de care beneficiază, despre frumoasele experienţe ERASMUS şi despre stagiile de practică şi de Internship realizate în cadrul diferitelor instituţii publice şi private. Nu în ultimul rând, sunt singurii în măsură să garanteze faptul că studentul danubian se şi distrează şi este implicat şi în multe activităţi extracurriculare .

Rectorul Universităţii “Danubius », Conf. univ. dr. Andy PUŞCĂ, a fost însoţit la Gala Premiilor Edumanager.ro de o parte dintre studenţii care s-au alăturat echipei Caravanei « Danubius », studenţi  care şi-au dorit foarte mult să fie alături de domnia sa la acest eveniment.

Anul trecut, Universitatea « Danubius » a câştigat Premiul de Excelenţă pentru instituţia de învăţământ superior cu cea mai activă prezenţă online.

Felicitări, Danubius!

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus