Noutăţi

JOBURI ȘI INTERNSHIPURI NAȚIONALE ȘI INTERNAȚIONALE PLĂTITE

 

PART – TIME ŞI INTERNSHIP! ÎN TOPUL PREFERINŢELOR STUDENŢILOR

La Târgul de joburi organizat la Universitatea « Danubius », joi, 27 martie, au participat companii care caută studenţi, masteranzi şi absolvenţi pentru diferite joburi şi stagii de Internship. Evenimentul a fost organizat deAIESEC Galaţi în parteneriat cu  Biroul de Relaţii Publice şi Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră, ReStart şi Liga Studenţilor Universităţii « Danubius «.

Reprezentanţii ArcelorMittal, cea mai mare companie siderurgică şi minieră din lume, prezentă în peste 60 de ţări, au fost mulţumiţi de interesul studenţilor pentru joburile şi stagiile de internship pe care le au în ofertă. Filmele de prezentare  a ArcelorMittal au fost convingătoare pentru tinerii prezenţi la acest eveniment.  Mai multe detalii despre oferta de joburi,  stagiile de Internship, Scoala de vară şi Sesiuni tematice ArcelorMittal, găsiţi AICI.

Un candidat pentru profilul economic şi doi candidaţi pentru profilul informatic au fost recrutaţi de companiaSELIR, pentru cele trei joburi : programator limbaj de programare JAVA, analist de credit şi operator call center. SELIR a înregistrat, din anul 1995,  o continuă creştere din punct de vedere al numărului de angajaţi; a suprafeţei productive; a tehnologiilor IT utilizate şi a tipului de servicii prestate. 

O paletă largă de joburi pentru vorbitorii de limbă franceză oferă  şi compania WEBHELP ROMANIA,companie care propune tinerilor un adevărat parcurs profesional, indiferent de aspiraţii sau potenţial.

Junior Software Engineer şi Junior QA Engineer sunt joburile disponibile în cadrul companieiCOMPUTARIScompanie specializată în integrare de sisteme, consultanta tehnica si dezvoltare software pentru industria de telecomunicatii, in special pentru pietele din Europa, America de Nord şi Sud-Estul Asiei.Condiţia esenţială pentru doritori este cunoaşterea limbilor engleză, franceză şi italiană.

HELIOS SECURITYcompanie care comercializează o gamă largă de produse şi soluţii în domeniul securităţii şi comunicaţiei, a făcut recrutări şi selecţie colaborare Part time project based pentru joburile de Inginer Support Tehnic profil Electric şi Inginer Support Tehnic IT.

APAN AUTO şi APAN Motors au avut adresabilitate crescută în cadrul acestui Târg de joburi.

APAN AUTO recrutează consilieri vânzări auto şi mecanici auto  în departamentele : Industriei de masini, Echipamente, Mecanica si service autoReparatii, Intretinere, ServiceSales, Vanzari, Comert.

APAN Motors face parte din Grupul APAN, Dealer BMW, Concesionar Dacia – Renault – Nissan, Dealer Honda, Fiat, Infinity, Alfa Romeo, Lancia, Jeep, in Braila si Galati, avand experienta vanzarii a peste 25.000 de vehicule noi si rulate provenite din preluări buy-back, companii de leasing, flote, import.

Raiffeisen BANK recrutează studenţi, masteranzi şi absolvenţi pentru vânzări, prezentând programe de internship pentru tinerii interesaţi să dobândească o bază de cunoştinţe practice în domeniul bancar, să interacţioneze cu profesionişti din mediul financiar-bancar şi să îşi formeze o imagine cât mai clară asupra fluxurilor şi activităţilor specifice în acest domeniu.

Singurul program de Internship plătit în străinătate a fost prezentat de studenţii AIESEC, cea mai mare organizaţie de tineri din lume creată cu scopul interacţiunii dintre aceştia şi dezvoltării potenţialului lor de învăţare şi autodezvoltare. Organizaţia este prezentă în 124 de ţări şi teritorii precum şi în 14 oraşe in România. Global Internships Program este adresat studenţilor sau absolvenţilor indiferent de forma de învăţământ, vorbitori de engleză la nivel avansat, dornici să lucreze într-un mediu internaţional.

Companiile participante au fost mulţumite de echipa suport care a organizat acest eveniment şi doresc ca tinerii să dobândească încredere şi să fie mai deschişi pentru asemenea evenimente.

Galerie foto

Şef Birou Relaţii Publice,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus