Noutăţi

INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ. ANALIZA JURISPRUDENȚEI ROMÂNEȘTI

afis inteligenta artEVENIMENT DEDICAT STUDENȚILOR ȘI CADRELOR DIDACTICE ALE FACULTĂȚII DE DREPT

 

Editura multinațională Wolters Kluwer, în parteneriat cu Universitatea ”Danubius” din Galați,   Facultatea de Drept – Cercul Științific Studențesc de Drept Public ”Nicolae Titulescu”, organizează masa rotundă cu tema: Inteligența artificială. Analiza jurisprudenței românești.

Această masa rotunda face parte dintr-o serie de evenimente pentru studentii de la Drept, abordând o tematică deosebit de interesantă referitoare la impactul pe care îl au dezvoltările tehnologice si, mai ales, inteligenta artificiala, asupra profesiei lor viitoare.

Viitorilor profesioniști în domeniul juridic le este oferită oportunitatea de a se familiariza cu fenomenul ”inteligenței artificiale” prin prisma studiului jurisprudenței românești.

Invitatul special al acestui eveniment și Keynote Speaker este domnul director al Editurii WOLTER KLUWER, Adrian MANTOIU, domnia sa pregătind atât pentru studenți cât și pentru cadrele didactice ale Facultății de Drept, o serie de exemple din jurisprudența românească pentru a demonstra ce înseamnă aplicarea algoritmelor pe activitati juridice.

Keynote Speakers:

Conf. univ. dr. Andy Corneliu PUȘCĂ – Rector al Universității ”Danubius”

Lect. univ. dr. Ana Alina IONESCU DUMITRACHE – Decan al Facultății de Drept

De asemenea, vor fi discutate și aspecte inedite cu privire la analiza automată a jurisprudentei – instrument util pentru cercetarea științifică.

Evenimentul are loc pe data de 16 aprilie, în intervalul orar 12.00- 14.00, în Sala Senatului Universității ”Danubius”.

Intrarea este liberă!

Purtător de cuvânt –Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus