Noutăţi

CAMPANIA NAȚIONALĂ DE PREVENIRE A TRAFICULUI DE PERSOANE ÎN SCOPUL EXPLOATĂRII PRIN MUNCĂ ”CUNOAȘTE-ȚI DREPTURILE! RESPECTĂ- ȚI OBLIGAȚIILE!"

AFIS TRAFIC DE PERSOANE

Facultatea de Drept a Universității ”Danubius” si Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al acestei universități, în calitate de organizatori, vă invită joi, 15 noiembrie, începând cu ora 10.00, în Sala Senatului, la masa rotundă dedicată diseminării informațiilor a două sesiuni subsumate campaniei naționale de prevenire a traficului de persoane în scopul exploatării prin muncă ,,Cunoaste-ti drepturile! Respectă-ți obligațiile!".

Agenda evenimentului cuprinde o întâlnire cu specialiști din instituțiile publice și ong-uri locale care pot intra în contact cu victimele traficului de persoane  și o întâlnire cu studenții facultăților Universității ”Danubius”.

Campania este implementată de Agenția Națională Impotriva Traficului de Persoane în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Pentru Românii de Pretudindeni, Asociatia Ecumenică a Bisericilor din România - AIDRom, Asociatia eLiberare, Fundația World Vision România.

Acest eveniment are ca scop informarea și sensibilizarea populației privind implicațiile traficului de persoane, dimensiunile și formele de manifestare ale fenomenului, în special exploatarea prin muncă.

Sunt invitați să participe cadrele didactice și studenții tuturor facultăților Universității ”Danubius”.

 

 

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus