Noutăţi

O NOUA SPECIALIZARE IN CADRUL SCOLII POSTLICEALE DANUBIUS

ASISTENT MEDICAL GENERALIST

(autorizată), 140 de locuri la Şcoala Postliceală  „Danubius” unde absolvenţii de liceu, cu sau fără diplomă de Bacalaureat, se pot înscrie, începând cu luna iulie. Durata studiilor este de 3 ani, perioadă în care Universitatea “Danubius”  asigură cursanţilor care doresc să promoveze Bacalaureatul, pregătire gratuită la disciplinele de bază ale acestui examen.

Practica de specialitate va fi realizată în cadrul  unităţilor de profil cu care Şcoala Postliceală « Danubius » încheie parteneriate: spitale, dispensare, şcoli, grădiniţe, azile de bătrâni, centre ale DGASPC (Direcţiei Generale de Sănătate şi Protecţia Copilului Galaţi), pentru a forma cadre specializate în toate domeniile de sănătate publică.

Cu sau fară Bacalaureat!

Şcoala Postliceală Danubius este soluţia salvatoare a elevilor care nu au reuşit să treacă examenul de Bacalaureat, aceştia având posibilitatea de a nu pierde contactul cu studiile şi de a se califica în una din cele două specializări oferite de Şcoala Postliceală Danubius.

Dar Bacalaureatul nu rămâne un subiect închis pentru elevii care se înscriu la această Şcoală. Astfel, Universitatea “Danubius” transformă neşansa tinerilor de a nu promova Bacalaureatul în şansa lor de abeneficia de pregătire gratuită pentru Bacalaureat, organizând pentru aceştia sesiuni speciale de pregătire cu profesori renumiţi pentru rezultatele lor la materiile Limba şi literatura română şi Matematică.

Şef Birou Relaţii Publice,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus