Noutăţi

ALEGERI STUDENȚI ÎN STRUCTURILE DE CONDUCERE ALE UNIVERSITĂȚII DANUBIUS PENTRU ANUL 2018

Liga Studenților Danubius convoacă întreaga comunitate studențească să participe la procesul alegerilor studenților reprezentanți în structurile de conducere ale acestei instituții de învățământ superior.

Așadar, în luna ianuarie 2018, se vor desfășura alegerile pentru reprezentanții studenților în Senatul Universității, Consiliile Facultăților, Comisia pentru Evaluarea și Asigurarea Calității. 

Dreptul de a alege studenţii reprezentanţi sau de a fi ales ca student reprezentant aparţine tuturor studenţilor care urmează ciclurile academice licenţă şi master, cursuri cu frecvenţă, frecvenţă redusă şi ID şi nu poate fi limitat din motive de vârstă, medie, an de studiu, specializare, experienţă precedentă, etnie, naţionalitate, religie ori sex sau oricare alt criteriu care aduce atingere egalităţii de şanse.

Nu vor putea candida pentru calitatea de reprezentanţi ai studenţilor în structurile de conducere (Consiliile Facultăţilor şi Senat) studenţii care au fost sancţionaţi pentru abateri de la regulile de conduită academică, cei care au statutul de angajaţi ai Universităţii sau cei care ocupă funcţii publice ori funcţii de conducere în cadrul partidelor politice.

Candidații sunt așteptați la Liga Studenților Danubius pentru depunerea dosarelor.

 

Purtător de cuvânt - Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus